Fotografie Nunta

Fotografie nunta, Cluj-Napoca

Stilul fotografiei de nuntă se mulează pe nevoile, gradul de implicare şi gusturile clienţilor, dar genul preferat este cel neregizat, natural, discret. Clientul va beneficia atât de instantanee cât şi de fotografii clasice, de familie. Instantaneelefotografii cu un puternic impact vizual, surprind stările, emoţiile, trăirile din ziua nunţii, pe când fotografiile clasice, de familie, vor păstra mereu vie amintirea tinereţii, a familiei, a prietenilor etc.

Înainte de nuntă, va avea loc cel puţin o întâlnire cu mirii, în care se vor discuta detalii cu privire la stilul de fotografie abordat, a persoanelor importante asupra cărora fotograful trebuie să-şi concentreze atenţia, a locurilor în care se dorește a fi făcute fotografiile etc. și una sau mai multe sesiuni foto.

Un pachet standard de fotografie de nuntă constă din întâlnirile/sesiunile foto premergătoare nunţii, ziua nunţii propriu-zisă începând cu pregătirea mirilor, cununia civilă, cununia religioasă, şedinţa foto restrânsă, şedinţa foto clasică, sfârşitul recepţiei şi întâlnirea finală când se vor livra fotografiile şi se vor face sugestii cu privire la selectarea fotografiilor şi includerea lor în albume fotografice clasice sau digitale.

Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice informaţie pe care o consideraţi utilă în vederea reuşitei nunţii dvs.!